Over Judith

De drijvende kracht achter mijn werk als coach en psycholoog is dat ik ga voor mensen die hun dromen najagen, zich ontwikkelen, groeien en meer uit hun leven willen halen.

 

Ik werk met mensen die lef hebben of dat in zichzelf willen vinden. Lef gaat over stappen durven zetten maar ook over eerlijk naar jezelf kijken en soms concluderen dat je een stap beter niet kan zetten omdat de drijfveren niet (meer) kloppen.

 

Ik ben resultaatgericht, praktisch, vindingrijk en ik draai niet om de hete brei heen. Tegelijkertijd ben ik integer, empathisch en creëer ik veiligheid en vertrouwen.

Als psycholoog begeleidde ik vanaf 2002 mensen in Nederland en in het buitenland. In klinische settings (ggz, eerstelijn,  revalidatiezorg), in het speciaal en regulier onderwijs en daarbuiten. Mijn cliënten waren patiënten, leerkrachten, ‘moeilijke kinderen’, gezinnen, teams, werknemers en leidinggevenden en ondernemers.

Daarnaast gaf ik training en supervisie binnen en buiten de verschillende organisaties waar ik werk(te). Sinds 2017 werk ik met name als coach en trainer, maar neem ik mijn kennis en ervaring als psycholoog natuurlijk mee.

 

Daarnaast zet ik zelf regelmatig Grote Stappen - zo heb ik een aantal jaren veel gereisd, woonde ik 7 jaar in Nieuw Zeeland en verruilde ik mijn vaste baan voor het ondernemerschap. Oh ja, en binnenkort staat een nieuwe emigratie op stapel :-) 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Coach Psycholoog

 Judith Klerks

Coach

Psycholoog

2018 by Judith Klerks. Beautiful images by Hilary Eastwick Field

 +31 6 26671195

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon