Over Judith

De drijvende kracht achter mijn werk als coach en psycholoog is dat ik ga voor mensen die hun dromen najagen, zich ontwikkelen, groeien en meer uit hun leven willen halen.

 

Ik werk met mensen die lef hebben of dat in zichzelf willen vinden. Lef gaat over stappen durven zetten maar ook over eerlijk naar jezelf kijken en soms concluderen dat je een stap beter niet kan zetten omdat de drijfveren niet (meer) kloppen.

 

Ik ben resultaatgericht, praktisch, vindingrijk en ik draai niet om de hete brei heen. Tegelijkertijd ben ik integer, empathisch en creëer ik veiligheid en vertrouwen.

Als psycholoog begeleidde ik vanaf 2002 mensen in Nederland en in het buitenland. In klinische settings (ggz, eerstelijn,  revalidatiezorg), in het speciaal en regulier onderwijs en daarbuiten. Mijn cliënten waren patiënten, leerkrachten, ‘moeilijke kinderen’, gezinnen, teams, werknemers en leidinggevenden en ondernemers.

Daarnaast gaf ik training en supervisie binnen en buiten de verschillende organisaties waar ik werk(te). Sinds 2017 werk ik met name als coach en trainer, maar neem ik mijn kennis en ervaring als psycholoog natuurlijk mee.

 

Daarnaast zet ik zelf regelmatig Grote Stappen - zo heb ik een aantal jaren veel gereisd, woonde ik 7 jaar in Nieuw Zeeland en verruilde ik mijn vaste baan voor het ondernemerschap. De laatste Stap in dit rijtje is dat ik  afgelopen jaar met mijn man en twee dochters naar Frankrijk verhuisde. Wat toch een ander soort verhuizing was dan de vorige emigratie als vrije twintiger, maar ook deze stap was een positieve. Dus op dit moment verdeel ik mijn tijd tussen het geven van trainingen in Nederland, online coachen en het Franse 'integratieproject' met mijn gezin. En wat een inspiratie en vrijheid levert dat op.

.

 

 

 

 

 

 

 

 Judith Klerks

Coach Psycholoog

Coach

Psycholoog

 +31 6 26671195

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

2018 by Judith Klerks. Beautiful images by Hilary Eastwick Field